Ministrul Apărării, la raport la Preşedinţie. Dodon: Am fost informat că s-au depistat mai multe abateri de la legislaţie

Ministrul Apărării, la raport la Preşedinţie. Dodon: Am fost informat că s-au depistat mai multe abateri de la legislaţie

FOTO presedinte.md

Igor Dodon a avut o întrevedere de lucru luni, 12 august, cu ministrul Apărării, Pavel Voicu, cu care a discutat despre situaţia din domeniul respectiv şi acţiunile întreprinse în perioada de două luni de la învestirea acestuia în funcţie.

„Pavel Voicu mi-a comunicat care este soarta militarilor plecaţi în misiunile internaţionale şi despre modul în care decurg exerciţiile militarilor. De asemenea, am fost informat că în urma inspecţiei mai multor subdiviziuni din teritoriu, s-au depistat mai multe abateri de la legislaţie, iar documentele corespunzătoare au fost transmise organelor competente pentru examinare sub toate aspectele”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

Şeful statului a accentuat că ministrul Apărării i-a dat asigurări „că va depune tot efortul necesar în vederea lichidării neajunsurilor depistate”.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: