Ministerul de Externe anunţă o alertă de călătorie spre Barcelona

Ministerul de Externe anunţă o alertă de călătorie spre Barcelona

FOTO 123rf

Ministerul Afacerilor Externe de la Chişinău aduce la cunoştinţa cetăţenilor moldoveni care intenţionează să călătorească sau să tranziteze Spania prin Aeroportul El Prat din Barcelona că din 4 august şi ulterior pe parcursul lunii angajaţii pentru controlul de securitate încep o grevă parţială în zilele de vineri, duminică şi luni.

Potrivit conducerii companiei, de la mijlocul lunii august greva se va extinde pe tot parcursul zilei (24 ore) pentru o perioadă nedeterminată. Se presupune că, greva va perturba considerabil activitatea aeroportului El Prat. Riscurile pot fi: cozi mari în aeroport, reţineri sau suprapunere de zboruri, pierderea bagajelor. 

Pornind de la faptul că suntem în deplină perioadă estivală, iar Spania, nemijlocit Barcelona, este o destinaţie turistică pentru cetăţenii moldoveni, MAE recomandă cetăţenilor noştri să ia în considerare informaţia în cauză, întru evitarea unor eventuale inconvenienţe. 

Pentru informaţii suplimentare, cetăţenii Republicii Moldova se pot adresa la Centrul de Apel al MAEIE la nr de tel.: +373 22 788 722 sau la Misiunea diplomatică a Republicii Moldova la Madrid la tel. de urgenţă: + 34 664 598 545.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: