Mihail Saakaşvili: Vladimir Putin m-a ameninţat public că mă omoară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihail Saakaşvili a numit în funcţia de viceguvernator un politician care reprezintă opoziţia rusă FOTO. AP
Mihail Saakaşvili a numit în funcţia de viceguvernator un politician care reprezintă opoziţia rusă FOTO. AP

„Eu am fost primul care l-a înfruntat cu ajutorul forţelor armate pe Putin şi până acum, din această cauză, mă ameninţă public cu moartea“, a declarat guvernatorul regiunii ucrainene Odesa, ex-preşedintele georgian, Mihail Saakaşvili.

Potrivit ria.ru, declaraţia a fost făcută în contextul numirii în funcţia de viceguvernator al regiunii Odesa pe politicianul rus de opoziţie, Maria Gaidar. Referitor la aceasta, Mihail Saakaşvili a declarat că este gata să lucreze cu oricine care subminează influenţa preşedintelui Rusiei. 

„Eu primul l-am înfruntat cu ajutorul forţelor armate pe Putin, motiv pentru care şi până acum sunt ameninţat (n.r. - de Vladimir Putin) cu moartea. Alături de mine nu va putea niciodată să lucreze un om care măcar ar sugera că operează cu duble standarde în ceea ce priveşte integritatea teritorială a Ucrainei. Dimpotrivă, tot ce poate să submineze influenţa lui Putin în regiune este în favoarea Ucrainei şi o apropie de victorie”, a declarat Saakaşvili.

Amintim că presa ucraineană a scris sâmbătă că Mihail Saakaşvili a decis să o numească pe Maria Gaidar în funcţia de viceguvernator responsabil de sfera socială.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite