Mihai Popşoi: „Justiţia lui Dodon a redus pedepse, a clasat dosare şi a eliberat pe un capăt criminali”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursa FOTO unpaspentru.md
Sursa FOTO unpaspentru.md

Deputatul PAS Mihai Popşoi a declarat că eliberările recente din închisoare, scoaterea de sub învinuire şi reducerea pedepselor pentru o mulţime de criminali odioşi demoralizează şi umilesc atât funcţionarii de bunăcredinţă din domeniul justiţiei, cât şi cetăţenii de rând ai R. Moldova.

„În Moldova lui Dodon, dacă furi o gaină poţi muri cu zile după gratii, iar dacă furi miliarde, eşti ucigas, ai fost condamant pentru viol sau pedofilie, dar ai bani, ajungi în libertate”, a declarat Mihai Popşoi, potrivit unui comunicat de presă emis de PAS.

Deputatul susţine că „închiderea dosarelor şi eliberarea criminalilor pe bandă rulantă de către judecătorii promovaţi de Igor Dodon poate avea doua explicaţii”.

„E clar pentru toţi că aceste acţiuni orchestrate de justiţia lui Dodon sunt de fapt datoriile pe care el trebuie să le achite pentru finanţările din campaniile electorale anterioare, dar mai cu seamă cea actuală, iar pe de altă parte, este o asigurare că dosarele penale care trebuiau să-i fie deschise lui însuşi se vor prăfui în continuare”, a afirmat Popşoi.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite