Mihai Ghimpu: „Voi cere demisia şefului statului“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Ghimpu ameninţă că ar putea solicita demisia preşedintelui Nicolae Timofti
Mihai Ghimpu ameninţă că ar putea solicita demisia preşedintelui Nicolae Timofti

Şeful formaţiunii liberale a spus că va solicita demisia preşedintelui Nicolae Timofti dacă acesta va da curs propunerilor de eliberare din funcţie a miniştrilor, la propunerea premierului Vlad Filat.

Liderul liberal Mihai Ghimpu a declarat astăzi, la ieşirea din şedinţa Parlamentului, faptul că ar putea cere demisia preşedintelui Nicolae Timofti dacă va semna decrete de eliberare din funcţie a miniştrilor la propunerea premierului demis Vlad Filat.

„În cazul în care domnul preşedinte Timofti va insista ca această criză să fie de lungă durată, ceea ce înseamnă că se poate ajunge la refuzul europenilor de a mai susţine Moldova sau dacă va fi aşa cum am auzit, că miniştrii vor fi eliberaţi din funcţie, eu voi cere demisia şefului statului“, a spus Ghimpu.

Imediat după ieşirea din plenul Parlamentului, unde moţiunea de cenzură privind demisia Guvernului a fost votată de 54 de deputaţi, premierul Vlad Filat a susţinut că va comunica intens cu preşedintele Timofti şi că vor fi luate mai multe decizii în perioada următoare.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite