Mihai Ghimpu susţine că Maia Sandu nu are şanse să-l învingă pe Igor Dodon la prezidenţiale: „Nu vă iartă multă lume că aţi făcut alianţă cu socialiştii”

Mihai Ghimpu susţine că Maia Sandu nu are şanse să-l învingă pe Igor Dodon la prezidenţiale: „Nu vă iartă multă lume că aţi făcut alianţă cu socialiştii”

Preşedintele de onoare al PL, Mihai Ghimpu, consideră că lidera PAS, Maia Sandu, nu trebuie să candideze la alegerile prezidenţiale de la sfârşitul acestui an, din cauză că acest fapt îi va garanta victoria actualului preşedinte, Igor Dodon. În opinia sa, dacă Maia Sandu ajunge în turul doi cu Igor Dodon, ea nu va putea învinge pentru că electoratul nu-i va ierta alianţa cu socialiştii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mihai Ghimpu a declarat, la emisiunea „Puterea a patra” de la N4, că în acest moment Maia Sandu este în situaţia lui Andrei Năstase în cazul alegerilor din Chişinău, atunci când liderul PPDA a pierdut Capitala în faţa socialistului.

„Dvs sunteţi în situaţia lui Andrei Năstase. Cum a pierdut Năstase în faţa lui Ceban, aşa o să pierdeţi şi Dvs. fiindcă nu vă iartă multă lume, inclusiv şi eu, că aţi făcut alianţă cu socialiştii şi aţi cedat puterea partidului prorus, succesorul celora care ne-au umilit 200 de ani”, a afirmat Mihai Ghimpu.

Liberalul e de părere că „niciunul din cei care a făcut alianţă cu socialiştii şi le-a dat puterea nu câştigă de la Dodon”.

„Trebuie să fie altă persoană care nu a trădat interesele naţionale”, a spus Ghimpu. În opinia sa, oricare alt candidat care va ieşi în turul doi are şanse în faţa lui Igor Dodon, numai nu „niciunul din Blocul ACUM”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: