Mihai Ghimpu: Andrei Năstase nu va ajunge deputat. Îi sunt închise uşile pentru toată viaţa

Mihai Ghimpu: Andrei Năstase nu va ajunge deputat. Îi sunt închise uşile pentru toată viaţa

Liderul PL, Mihai Ghimpu, este convins că preşedintele Platformei Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, nu va ajunge nici în funcţia de deputat, după ce mandatul de primar de Chişinău i-a fost invalidat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fiind întrebat, la emisiunea „Puterea a patra” de la N4, ce motive ar exista pentru ca Andrei Năstase să fie privat de dreptul de a ajunge în Parlamentul de la Chişinău, Mihai Ghimpu a răspuns: „Aici nu contează sunt motive, nu sunt motive. Sunt probe, nu sunt probe”.

Tot în acest context, liberalul a adăugat că „noi vedem tendinţa, dorinţa nespus de mare de a controla Chişinăul şi Republica Moldova”, făcând aluzie la Partidul Democrat, condus de controversatul om de afaceri, Vlad Plahotniuc, despre care Ghimpu a mai spus că acesta este preocupat doar de căutarea unor metode de a se menţine la putere.

Liderul PL a făcut aceste afirmaţii în contextul informaţiilor apărute în spaţiul public că decizia de invalidare a alegerilor din Chişinău, în care Andrei Năstase a fost ales primar general, ar putea fi revizuită, ca urmare a deciziei Judecătoriei Chişinău de a anula procesul-verbal ce a stat la baza invalidării alegerilor.

 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările