Mihai Ghimpu: Andrei Năstase nu va ajunge deputat. Îi sunt închise uşile pentru toată viaţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PL, Mihai Ghimpu, este convins că preşedintele Platformei Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, nu va ajunge nici în funcţia de deputat, după ce mandatul de primar de Chişinău i-a fost invalidat.

Fiind întrebat, la emisiunea „Puterea a patra” de la N4, ce motive ar exista pentru ca Andrei Năstase să fie privat de dreptul de a ajunge în Parlamentul de la Chişinău, Mihai Ghimpu a răspuns: „Aici nu contează sunt motive, nu sunt motive. Sunt probe, nu sunt probe”.

Tot în acest context, liberalul a adăugat că „noi vedem tendinţa, dorinţa nespus de mare de a controla Chişinăul şi Republica Moldova”, făcând aluzie la Partidul Democrat, condus de controversatul om de afaceri, Vlad Plahotniuc, despre care Ghimpu a mai spus că acesta este preocupat doar de căutarea unor metode de a se menţine la putere.

Liderul PL a făcut aceste afirmaţii în contextul informaţiilor apărute în spaţiul public că decizia de invalidare a alegerilor din Chişinău, în care Andrei Năstase a fost ales primar general, ar putea fi revizuită, ca urmare a deciziei Judecătoriei Chişinău de a anula procesul-verbal ce a stat la baza invalidării alegerilor.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite