Marina Tauber: Ilan Şor va fi în Parlament foarte şi foarte curând

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marina Tauber si Ilan Sor partidulsor.md

Preşedintele Partidului Politic Şor, Ilan Şor, va fi în Parlament „poate mâine, poate poimâine, foarte şi foarte curând”. Declaraţia a fost făcută de vicepreşedinta Partidului Politic Şor, Marina Tauber, în cadrul unui interviu pentru Europa Liberă. Ea spune că Ilan Şor, ar urma să se întoarcă în Republica Moldova în curând, cu informaţii surpriză despre preşedintele Igor Dodon, transmite IPN.

Marina Tauber spune că Ilan Şor nu se vrea să rişte cu viaţa şi securitatea sa. Dar, având anumite garanţii, o să vină în plenul Parlamentului. „Deci, nu trebuie să creadă majoritatea parlamentară că, dacă ei în mod abuziv au închis sesiunea primăvară-vară, că ea nu poate să fie redeschisă pentru o şedinţă extraordinară şi când Ilan Şor o să fie prezent la şedinţă, eu cred că foarte şi foarte curând, eu nu că cred, eu ştiu, şi o să fie o surpriză foarte mare, în primul rând, pentru Dodon şi pentru ceilalţi”, a adăugat deputata.

Potrivit deputatei, Igor Dodon s-ar teme de prezenţa lui Ilan Şor în ţară pentru că ultimul deţine mai multe informaţii, inclusiv despre tinereţea preşedintelui, dar şi despre multe alte lucruri. „Cum a spus domnul Ilan Şor odată, că el, preşedintele nostru, cunoaşte mult mai mult decât soţia lui Igor Dodon, aşa că desigur că Igor Nicolaevici tare nu vrea să-l vadă pe Ilan Mironovici în plenul Parlamentului ori în alte locuri publice”, a adăugat Marina Tauber.

În iunie 2019, imediat ce PDM a cedat guvernarea, Ilan Şor a dispărut din spaţiul public. Organele de drept i-au intentat dosar penal pentru părăsire ilegală a ţării. Pe 15 august 2019, Ilan Şor a fost lipsit de imunitate parlamentară.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite