Marian Lupu: PDM va avea candidatul său la prezidenţiale

Marian Lupu: PDM va avea candidatul său la prezidenţiale

FOTO Alexandru Tarlev

Partidul Democrat va avea candidat propriu pentru alegerile prezidenţiale, însă deocamdată nu s-a decis asupra candidaturii, a declarat preşedintele PDM, Marian Lupu la Publika TV, transmite IPN.

„Partidul Democrat ca un partid solid, un partid cu tradiţii şi cu viitor, cu siguranţă se va încadra în cursa prezidenţială. Suntem în proces de căutare pe plan intern, se fac estimările necesare, apoi vom lua o decizie. Sper că în timpul apropiat vom putea anunţa cine este candidatul nostru la preşedinţie”, a precizat preşedintele PDM.
 
Marian Lupu a adus critici în adresa opoziţiei. „Noi nu avem o opoziţie constructivă. O opoziţie constructivă nu joacă pe ură. Opoziţia noastră nu vine cu idei, soluţii gândite. Până acum au propus doar cum să distrugă ceva, dar nu am auzit din partea lor propuneri concrete privind redresarea situaţiei. Ei nu au astfel de capacităţi. Şi aşa avem o societate în care oamenii se urăsc, iar vina pentru acest lucru o poartă politicienii”, a declarat Marian Lupu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: