Marian Lupu: Dacă ar dispărea Partidul Democrat, ar fi o jale mare în ţară!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele fracţiunii parlamentare a PDM, Marian Lupu, a declarat luni, 12 decembrie, în cadrul emisiunii „Fabrika” de la PublikaTV, că datorită formaţiunii sale situaţia politică din ţară se menţine stabilă, în condiţiile în care există doar partide de extremă.

„Avem zeci de partide care nu au avut viaţă decât pe o perioadă scurtă de timp, din cauza lipsei acestei calităţi de vizionare. Eu gândesc că de la preşedinte, până la membru de rând al partidului, este obligaţiunea noastră comună să asigurăm această continuitate şi dezvoltare a PD. Avem partide de extremă stânga şi de extremă dreapta, vedeţi ce se întâmplă chiar în cazul ultimelor alegeri prezidenţiale, o polarizare, scindare şi rupere a societăţii. Eu nu văd alte forţe politice în ţara noastră decât PDM, care încearcă să pună în centrul atenţiei mesaje, idei, nu care bagă ură între oameni. Dacă dispare PD sau dacă nu ar fi PD, ar fi o jale foarte mare în ţara noastră şi pe plan politic inclusiv”, a menţionat Lupu.

Amintim că la data de 10 decembrie, Marian Lupu a anunţat că îşi depune mandatul de preşedinte al formaţiunii şi că nu va candida la Congres pentru funcţia de preşedinte al partidului. Marian Lupu a precizat că rămâne alături de PDM şi urmează să se implice în noi proiecte de dezvoltare a partidului.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite