Marian Lupu va fi preşedintele fracţiunii PD din Parlament

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Lupu preia şefia fracţiunii PD din Parlament Foto: Adevărul
Marian Lupu preia şefia fracţiunii PD din Parlament Foto: Adevărul

Liderul Partidului Democrat, Marian Lupu, va prelua conducerea fracţiunii PD din Legislativ, iar Dumitru Diacov va fi vicepreşedintele grupului parlamentar.

Preşedintele onorific al Partidului Democrat, Dumitru Diacov, a susţinut astăzi că după renunţarea lui Vlad Plahotniuc la mandatul de deputat, Marian Lupu va deveni preşedintele fracţiunii PD din Parlament.

Cine îi ia locul lui Plahotniuc în Parlament

Oligarhul Vlad Plahotniuc, în vizorul Interpol

„Venim împreună, Marian Lupu în calitate de preşedinte al fracţiunii PD în Parlament, eu în calitate de vicepreşedinte, ca să existe o consolidare internă a partidului. Dânsul e liderul partidului şi e firesc să fie implicat direct în activitatea fracţiunii. Domnul Lupu în partid şi în fracţiune, iar eu cu domnul Plahotniuc şi alţii să fim mai des în teritoriu şi să vorbim cu oamenii“, a spus Diacov.

Liderul PD, Marian Lupu, a precizat că prin această acţiune, PD urmăreşte să-şi consolideze poziţiile în pragul alegerilor de anul viitor. „Vlad Plahotniuc se va dedica muncii pentru consolidarea partidului împreună cu domnul Diacov, mai ales că urmează un an electoral şi este foarte mult de muncă în această direcţie. Este o logică a unei situaţii, în cadrul partidului“, a precizat Lupu.
 

Comentator politic: „Activitatea lui Plahotniuc reflectă sindromul Becali: şi-a făcut averi şi vrea să fie permanent în vizorul mass-media“

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite