Maria Ciobanu: Vizita lui Dmitrii Kozak în Moldova urmăreşte scopul să-l înlăture pe Vlad Plahotniuc de la guvernare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputata Blocului ACUM Maria Ciobanu consideră că scopul vizitei la Chişinău a reprezentantului special al lui Vladimir Putin în relaţiile cu Republica Moldova, Dmitrii Kozak, este acela de a-l înlătura pe liderul PDM, Vlad Plahotniuc, de la guvernare.

„Cum zicea humuleşteanul Ion Creangă: „N-ar fi rău să fie bine!”. Doar că eu nu cred nici în Kozak, nici în Dodon şi, fireşte, nu voi crede niciodată că Plahotniuc se poate dezice de năravurile sale, năravuri, care ne-au făcut de ruşine în lumea întreagă, închizându-ne într-un ţarc, de unde cu greu vom ieşi”, a scris Maria Ciobanu pe pagina sa de Facebook.

Maria Ciobanu e de părere că „soluţii aproape nu există de ieşire din situaţia stupidă în care ne-au băgat aleşii PSRM, PDM+Partidului Shor, dar şi aşa-zişii deputaţi independenţi”. 

„Noi suntem determinaţi să continuăm lupta, să căutăm o cărăruşă cât de îngustă, riscantă chiar, dar care să ne permită scoaterea din captivitate a instituţiilor statului. Cu ajutorul celor mulţi, care ţin la acest pământ, la neam, la demnitate şi adevăr, vom izbuti!”, a mai spus parlamentara.

Amintim că săptămâna viitoare, la Chişinău este aşteptat şi Dmitrii Kozak, reprezentantul special al lui Vladimir Putin pentru dezvoltarea relaţiilor comerciale şi economice cu Moldova.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite