Maria Ciobanu, către Iurie Leancă: Aminteşte-ţi cum te întâlneai cu Şor şi Plahotniuc pentru a pune la cale ticăloşenii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO colaj
FOTO colaj

Deputatul PLDM Maria Ciobanu a decis să-şi critice dur fostul coleg de partid, actualul lider al PPEM, Iurie Leancă. Într-o postare pe Facebook, ea îl acuză pe acesta că i-a trădat pe liberal-democraţi când a decis să părăsească formaţiunea şi să se alăture majorităţii parlamentare.

Leancă, scutură binişor capul, stai drept, nu te împiedica, şi spune cum ţi-ai turnat colegii Stăpânului tău Plaha (Vlad Plahotniuc). Aminteşte-ţi cum te-ai închinat la Voronin să te voteze, cum ai fost complice la furtul miliardului, cum te întâlneai, pe ascuns, cu Şor şi Plaha, pentru a pune la cale ticăloşenii”, a menţionat Maria Ciobanu. 

Referindu-se la declaraţiile făcute de către Iurie Leancă la emisiunea „Important” de la TVC21, privind activitatea sa în PLDM, Maria Ciobanu i-a replicat: „Despre care colegi vorbeşti, omule?! Despre acei care au fost cumpăraţi, şantajaţi, pentru a sta azi cuminciori sub umbrela PDM? Cu ei aţi făcut „lucruri bune” sau cu acei care au muncit, pe bune, pentru semnarea Acordului de Asociere RM-UE şi pe care i-ai trădat?”

„Dezmeticeşte-te! Eşti născut, Leancă, pentru a fi întotdeauna gata de a trăda. Aceasta este unica ta calitate... diplomatică!”, a mai spus Ciobanu.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite