Maia Sandu: N-am să plec din politică atât timp cât o să am sprijinul oamenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maia Sandu

Fosta prim-ministră Maia Sandu, preşedinta Partidulu Acţiune şi Solidaritate, spune că nu se lasă de politică şi nici nu pleacă din ţară atât timp cât va avea sprijin şi cât oamenii vor crede în acţiunile ei. Politiciana spune că de acum încolo, având în vedere că nu se mai regăseşte în nicio funcţie publică, se va ocupa mai mult de partid, de membrii organizaţiilor teritoriale şi va consolida forţele PAS, transmite IPN.

„Eu n-am să plec atât timp cât o să am sprijin, cât timp oamenii cred în ceea ce facem noi. Deci, atât timp cât o să avem sprijin din partea cetăţenilor, eu şi colegii mei o să continuăm să luptăm”, a declarat fosta prim-ministră la emisiunea „Cabinetul din umbră” de la postul Jurnal TV.

Politiciana spune că nu se întâmplă nimic grav dacă cei doi lideri ai blocului ACUM, Maia Sandu şi Andrei Năstase, nu se mai regăsesc în Parlament pentru că formaţiunea are echipe vocale în legislativ care o să-i reprezinte. „Iar noi o să avem mai mult timp ca să mergem să consolidăm partidul, să lucrăm cu oamenii noştri, să lucrăm cu primarii, cu consilierii la nivel raional, local. Avem timp să consolidăm partidele pentru ca să ne pregătim de următoarea luptă”, a afirmat Maia Sandu.

Totodată, Maia Sandu spune că blocul ACUM trebuie să rămână unit şi componentele lui vor conlucra în continuare. „Trebuie să recâştigăm acei oameni care nu au mers la vot sau nu au găsit oferta noastră suficient de interesantă în aceste alegeri şi de aceasta am spus că trebuie să ne consolidăm, să fim mai puternici, să demonstrăm că noi avem oameni care ştiu să administreze şi să convingem mai multă lume”, a afirmat politiciana.

De asemenea, Maia Sandu spune blocul ACUM va lupta, din postura actuală, împotriva lui Igor Dodon prin toate mijloacele posibile.

Joi, 14 noiembrie, Parlamentul a acordat vot de încredere cabinetului de miniştri în frunte cu Ion Chicu şi programului său de activitate. Noul guvern a fost susţinut cu votul a 62 de deputaţi din fracţiunile Partidului Socialiştilor şi Partidului Democrat.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite