Maia Sandu a votat: Suntem îngrijoraţi de numărul mare de cetăţeni din Transnsitria care sunt organizaţi şi plătiţi să vină la vot

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Copreşedinta Blocului electoral ACUM Maia Sandu şi-a exprimat dreptul la vot duminică, 24 februarie, la alegerile parlamentare din Republica Moldova. Lidera PAS a acuzat guvernarea că deja a început fraudarea alegerilor, prin faptul că ar fi distribuit materiale de agitaţie prin secţiile de votare în ziua alegerilor şi prin faptul că cetăţenii din Transnistria sunt aduşi organizat la vot şi remuneraţi pentru asta.

„Cu toţii trebuie să conştientizăm cât de gravă e situaţia din Republica Moldova şi să punem capăt hoţiei, degradării, să facem ordine până nu e târziu”, a declarat Maia Sandu.

Potrivit ei, „o gaşcă de hoţi, care a capturat instituţiile statului, care le foloseşte împotriva noastră în fiecare zi, care ne sperie, care ne ameninţă, ne sărăceşte, este tare periculoasă pentru noi toţi”.

„E şansa noastră, dar şi datoria noastră să ne salvăm ţara, viitorul copiilor noştri, E tare important să face diferenţa între adevăr şi minciună. Ştim câte abuzuri s-au făcut în această campanie şi câte falsuri s-au distribuit. Cei de la guvernare nu vor ca dvs să votaţi în bază de adevăr. Ei vor să vă manipuleze, să vă mintă, ca să poată să rămână ei în continuare să vă fure, să trăiască în lux, să ştie că nimeni nu o să-i sancţioneze pentru ilegalităţile pe care le-au comis”, a spus Maia Sandu.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite