Maia Sandu: „Sunt liderul politic cu cea mai mare credibilitate în UE”

Maia Sandu: „Sunt liderul politic cu cea mai mare credibilitate în UE”

Lidera PAS, Maia Sandu, susţine că merită să ajungă în funcţia de preşedinte al R.Moldova pentru că este „liderul cu cea mai mare credibilitate în UE” şi va putea să negocieze asistenţă financiară mai mare pentru R. Moldova, decât ar face-o alţii din această funcţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Eu sunt liderul politic cu cea mai mare credibilitate în UE ca să pot să negociez sprijin mare pentru ca noi să ieşim mai repede din această groapă, inclusiv la nivel de comunităţi, prin proiecte foarte multe şi concrete, prin ajutor pentru fiecare întreprindere mică şi mijlocie, pentru agricultură şi celelalte domenii care ţin de condiţii normale pentru viaţă”, a declarat Maia Sandu la emisiunea „Puterea a patra” de la N4.

Maia Sandu s-a referit şi la diferenţa dintre ea şi Andrei Năstase.

„Am mai multă experienţă de administrare publică şi eu am sprijin major din partea UE, asta s-a văzut şi în cele 5 luni la guvernare şi asta se va vedea şi atunci când voi reveni într-o funcţie importantă în stat”, a precizat lidera PAS.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: