Maia Sandu spune că Igor Dodon trebuie să se retragă politică, după apariţia investigaţiei care arată că acesta este controlat de Kremlin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maia Sandu si Igor Dodon presedinte.md

Lidera PAS, Maia Sandu, susţine că Igor Dodon ar fi trebuit să demisioneze şi să se retragă din politică în urma investigaţiei care ar demonstra că şeful statului este controlat de Moscova şi că îşi coordonează acţiunile cu Kremlinul.

„În cazul unui om care ar avea cât de cât responsabilitate şi demnitate ar fi trebuit să-şi dea demisia şi să se retragă imediat din viaţa politică a ţării. Asta ar fi trebuit să facă şi atunci când a apărut informaţia cu banii din Bahamas, şi atunci când a apărut informaţia cu punga cu bani de la Plahotniuc”, a declarat Maia Sandu la emisiunea „Cutia Neagră” de la TV8.

Lidera PAS susţine că „Igor Dodon este un om slab”. 

„Este un om controlat. Respectiv, nu poate să deţină o asemenea funcţie. A doua concluzie este că noi avem instituţii foarte slabe. Vorbim de atât timp că statul nostru este capturi, iată că acesta este iarăşi un exemplu când instituţiile noastre nu au putut să prevină aceste lucruri”, a mai spus Maia Sandu.

Centrul rus „Dosar” şi reporterii RISE Moldova au publicat o investigaţie care conţine mai multe detalii despre implicarea serviciilor speciale ruse în politica internă a Republicii Moldova, relaţiile lui Igor Dodon cu oamenii din Kremlin, dar şi faptul că pe lângă administraţia lui Vladimir Putin activează aşa-zisa „Secţie moldovenească”, scrie Deschide.md.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite