Maia Sandu refuză dezbaterile televizate cu Andrian Candu: Să vină Plahotniuc!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO colaj
FOTO colaj

Preşedintele Partidului Acţiune şi Solidaritate, Maia Sandu, a respins propunerea lui Andrian Candu ca cei doi să participe în cadrul unor dezbateri politice la televiziunea naţională. Potrivit ei, şeful Legislativului este doar purtătorul de cuvânt al lui Vlad Plahotniuc.

„Andrian Candu este doar purtătorul de cuvânt al lui Plahotniuc. Să vină Plahotniuc la televiziunea naţională sau poate să vină şi aici (la ProTV) şi să discutăm cu omul care este responsabil de ce se întâmplă în această ţară. Andrian Candu nu este atât de important, nu prea ai ce să discuţi cu el. Să vină Plahotniuc dacă nu-i este frică. Dacă nu moare de frică să vină la o emisiune care nu este total regizată, aşa cum este el obişnuit”, a declarat Maia Sandu la emisiunea „În Profunzime” de la ProTV Chişinău

Ea a mai adăugat că, dacă Vlad Plahotniuc are un pic de curaj ar trebuie să vină la dezbaterile respective, pentru a discuta despre probleme ce ţin de nivelul de viaţă, de starea democraţiei, de starea presei, etc.

Amintim că şeful Legislativului, Andrian Candu, susţine că vrea să lanseze o provocare pentru Maia Sandu, care constă în organizarea unor dezbateri politice cu preşedintele PAS, la televiziunea publică.

În acest context, Candu s-a adresat către conducerea TRM cu solicitarea că, în cazul în care reuşesc să organizeze o emisiune cu Maia Sandu, să fie invitat şi el. 

„Chiar mi-aş dori să ne confruntăm politic pe subiectele de actualitate. Lansez prin asta o provocare, o ofertă ca să ne vedem la televiziunea publică, pe un teren netru, în dezbateri police pe subiectele de actualitate cu Maia Sandu”, a subliniat Andrian Candu.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite