Maia Sandu: Plahotniuc l-a retras pe Lupu fiindcă i-a fost frică să vadă toată lumea cât de puţin sprijin are PDM

Maia Sandu: Plahotniuc l-a retras pe Lupu fiindcă i-a fost frică să vadă toată lumea cât de puţin sprijin are PDM

Liderul Partidului Acţiune şi Solidaritate, Maia Sandu, afirmă că Partidul Democrat din Moldova a demonstrat în alegerile din 13 noiembrie cât de slab este, deoarece nu a putut înainta un candidat credibil la prezidenţiale.

„Pe de o parte am văzut cât de slab este PD care nu a putut să vină cu un candidat credibil în aceste alegeri. Plahotniuc l-a retras pe Lupu din aceste alegeri, fiindcă i-a fost frică să vadă toată lumea cât de puţin sprijin are PD. Avem un Parlament care nu este legitim. 

Aceste alegeri iarăşi au confirmat acest lucru. Avem un Guvern incapabil să organizeze nişte alegeri libere şi corecte, aşa cum o să vedem în acest proces de contestare, dacă mai există vreo instituţie care cel puţin să-şi asume responsabilitatea să vină cu nişte răspunsuri credibile, şi să nu arunce responsabilitatea de la o instituţie la alta pentru că asta am văzut până acum”, a declarat Maia Sandu la emisiunea „În profunzime”, de la ProTV Chişinău.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: