Maia Sandu nu planifică o întrevedere cu Vladimir Putin

Maia Sandu nu planifică o întrevedere cu Vladimir Putin

Preşedinta R. Moldova, Maia Sandu, susţine că nu planifică să aibă vreo întâlnire cu liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, în viitorul apropiat. Şefa statului consideră că o asemenea întrevedere poate avea loc doar în momentul în care vor exista progrese pe anumite domenii, dar şi când va exista o intenţie de ambele părţi, transmite TV8, citat de Adevărul.

Ştiri pe aceeaşi temă

„O asemenea vizită îşi are rostul atunci când avem suficient progres pe un subiect sau două. Până când, avem doar intenţii bune, nu şi progres. Sper să existe mai multe speranţe să lucrăm pe lichidarea depozitului de la Cobasna şi pe celelalte probleme. Eu o să merg şi o să am întâlniri cu toţi cei cu care pot să rezolv problemele cetăţenilor Republicii Moldova”, a declarat Maia Sandu în emisiunea „Cutia Neagră” de la TV8

Maia Sandu a mai adăugat că „Noi ştim care sunt interesele noastre naţionale. Cred că ambele părţi îşi doresc o întâlnire atunci când o să existe suficient progres”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările