Maia Sandu: Niciun atac sau insultă nu mă va determina să renunţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maia Sandu

„Vă asigur că am o capacitate de rezistenţă nelimitată. Niciun atac, nicio minciună sau insultă nu mă va determina să renunţ la scopul pe care mi l-am propus”, a declarat Maia Sandu.

Într-un mesaj publicat pe o reţea de socializare, candidata Partidului Acţiune şi Solidaritate la prezidenţiale menţionează că nu va renunţa la acel scop pe care îl împărtăşesc toţi, şi anume – de a curăţa sistemul politic şi de a pune temelia unei vieţi noi în Moldova, guvernată după reguli democratice, cu o justiţie independentă şi economie prosperă, transmite IPN. 

„Mai avem încă opt zile pentru a duce mesajul nostru la oameni. Eu am nevoie de sprijinul dumneavoastră, al tuturor. Moldova are nevoie de voi. Sunt absolut convinsă că putem obţine această victorie”, se mai spune în mesaj.

Candidata susţine că oponentul său a ales o strategie de campanie murdară şi ruşinoasă. Potrivit ei, dezbaterea de joi nu a fost o dezbatere prezidenţială, ci a fost mai mult o gâlceavă. Din punctul său de vedere adversarul urmăreşte un singur scop: să-i submineze credibilitatea şi demnitatea, cu atacuri la persoană şi folosind falsuri şi dezinformări de tip kaghebist.

„Sper că următoarea dezbatere TV ne va oferi oportunitatea de a pune întrebări corecte şi de a răspunde preocupărilor reale ale cetăţenilor noştri. Cred că toată lumea înţelege că adversarul meu reprezintă un adevărat pericol pentru ţara noastră şi pentru viitorul nostru”, mai spune candidata.

Maia Sandu va concura în cel de-al doilea scrutin din 13 noiembrie cu Igor Dodon, candidatul Partidului Socialiştilor. În primul tur, la 30 octombrie, candidatul PSRM a acumulat 47,98% din sufragii, iar Maia Sandu – 38,71%.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite