Maia Sandu se va detaşa de PAS până la 20 ianuarie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maia Sandu unpaspentru.md

Preşedintele ales, Maia Sandu, spune că se va detaşa de Partidul Acţiune şi Solidaritate, pe care îl conduce, până la 20 ianuarie, aşa cum prevede legea. Îşi doreşte să fie preşedintele tuturor şi va depune eforturi pentru a face acest lucru, transmite IPN.

Asta, potrivit Maiei Sandu, înseamnă respect pentru toţi cetăţenii: şi pentru cei care au votat-o, şi pentru cei care nu au votat-o sau pentru cei care vorbesc limba română, găgăuză, ucraineană sau rusă.

„Este un lucru primordial pe agenda mea, pentru că eu cred că, doar fiind uniţi, noi o să putem să trecem peste aceste vremuri grele şi, doar fiind uniţi, o să putem face faţă provocărilor şi să implementăm reformele complicate pe care trebuie să le implementăm. Să facem schimbările majore pe care trebuie să le facem, în special atunci când vine vorba să curăţăm ţara, să curăţăm statul de corupţie şi de influenţe ale acestor clanuri de corupţie”, a adăugat Maia Sandu.

Preşedintele ales a spus că în alegerile prezidenţiale care au trecut a reuşit, într-o anumită măsură, să construiască unitatea şi va munci aşa ca această unitate să fie consolidată în interesul tuturor cetăţenilor Republicii Moldova.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite