Maia Sandu, despre acuzaţiile lui Andrian Candu că PAS şi PDA nu merită să ajungă la guvernare: Ei tocmai asta au făcut cu Andrei Năstase. Nu l-au lăsat la Primărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO IPN
FOTO IPN

Lidera PAS, Maia Sandu, îi răspunde speakerului Andrian Candu, care a declarat că PAS şi PDA nu merită să ajungă la guvernare, pentru că ar fi infleunţat Parlamentul European să adopte o rezoluţie critică la adresa Republicii Moldova. Maia Sandu a afirmat că „cetăţenii trebuie să decidă cine trebuie să ajungă la guvernare şi cine nu”.

Maia Sandu a negat că liderii opoziţiei ar fi aplaudat rezoluţia Parlamentui European, precum susţine Andrian Candu.

„Ce a spus Andrian Candu, că nu merităm să venim la guvernare, ei tocmai au făcut asta în cazul domnului Năstase, tocmai nu l-au lăsat să vină la conducerea Chişinăului şi au făcut acest lucru în mod abuziv”, a subliniat preşedinta PAS.

Tot în acest context liderul PDA, Andrei Năstase, a declart că Andrian Candu „astăzi ar fi trebuit să stea la puşcărie pentru activităţile sale de până în 2010, dar şi pentru cele pe care le-a produs din 2010 încoace”, a spus Năstase.

Şeful Legislativului, Andrian Candu, susţine că lidera PAS, Maia Sandu, dar şi preşedintele PDA, Andrei Năstase, ar fi insistat pe adoptarea unei rezoluţii critice a Parlamentului European la adresa Chişinăului.

Andrian Candu a precizat că Maia Sandu şi Andrei Năstase „se bucurau foarte mult”, în ziua votării rezoluţiei, că guvernarea „ va fi taxată sau pedepsită”.

„Fără să conştientizeze că nu taxează guvernarea sau pe mine, dar o ţară întreagă. Şi asta deja nu este atitudine conştientă şi responsabilă de o guvernare. După o astfel de atitudine, aceşti indivizi nu merită să ajungă să guverneze ţara”, a spus Andrian Candu la emsiunea „Replica” de la Prime TV.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite