Maia Sandu a depus actele la CEC pentru alegerile prezidenţiale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maia Sandu

Partidul Acţiune şi Solidaritate a depus la Comisia Electorală Centrală actele cu privire la desemnarea candidatului Maia Sandu la funcţia de preşedinte al Republicii Moldova, transmite IPN.

Într-un briefing de presă organizat de PAS, Maia Sandu menţionează că partidul din care face parte nu merge în această campanie doar ca să participe, să facă publicitate sau ca să se răzbune pe cineva, dar ca să câştige împotriva hoţiei, sărăciei şi nedreptăţii, ca să construiască o ţară pentru oamenii buni. 

„Eu cred cu tărie că lucrurile pot fi îndreptate. În această toamnă avem şansa să alegem drumul cel bun, să deschidem uşa pentru oamenii buni, care pot pune Moldova pe calea dreptăţii şi a bunăstării, care pot face ordine în ţară”, a mai adăugat Maia Sandu.

Candidata Partidului Acţiune şi Solidaritate, Maia Sandu, a exercitat funcţia de ministru al educaţiei al Republicii Moldova în 2012-2015 şi de prim-ministru în iunie-noiembrie 2019 (Guvernul Maia Sandu).

Primirea documentelor necesare pentru înregistrarea candidaţilor la funcţia de preşedinte al Republicii Moldova are loc în perioada 2 septembrie-1 octombrie 2020, la sediul Comisei Electorale Centrale.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite