Maia Sandu comentează vizita lui Pavel Filip la Bruxelles: Guvernarea continuă spectacolul de integrare europeană şi jocul duplicitar!

Maia Sandu comentează vizita lui Pavel Filip la Bruxelles: Guvernarea continuă spectacolul de integrare europeană şi jocul duplicitar!

FOTO privesc.eu

Preşedintele PAS, Maia Sandu, a comentat miercuri, 30 noiembrie, vizita de lucru a premierului Filip la Bruxelles. Sandu califică această vizită ca fiind un duplicitară şi care ar mima integrarea europeană.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Guvernul face mare tam-tam din vizita la Bruxelles. După ce mai multe instituţii ale statului au făcut front comun pentru a favoriza în alegeri un candidat care ameninţă în fiecare zi cu rezilierea Acordului de Asociere, guvernarea de la Chişinău continuă spectacolul de integrare europeană şi jocul duplicitar”, a scris Sandu pe Facebook.

Reamintim că premierul Filip a avut o vizită de lucru la Bruxelles în perioada 27-30 noiembrie, unde a semnat cu Secretarul General al Alianţei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, Acordul pentru deschiderea unui Birou NATO la Chişinău. Pe lângă aceasta, prim-ministrul a maii avut întrevederi cu Înaltul Reprezentant al UE pentru Afaceri Externe şi Politica de Securitate, Federica Mogherini, Comisarul UE pentru politica europeană de vecinătate şi negocieri de extindere, Johannes Hahn, şi alţi demnitari de rang înalt. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările