Maia Sandu comentează demisia lui Vlad Plahotniuc de la şefia PDM

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Este decizia unui partid politic, este treaba lor ce fac”, astfel a comentat Maia Sandu decizia lui Vlad Plahotniuc de a se retrage de la conducerea Partidului Democrat. Prim-ministrul a răspuns astfel unei întrebări adresate la conferinţa de presă susţinută după întâlnirea cu o delegaţie de europarlamentari, transmite IPN.

„Noi sperăm ca în Republica Moldova să avem doar partide politice autentice, în care nu îşi au loc hoţii care au comis abuzuri şi ilegalităţi, cu atât mai mult în fruntea acestor partide să nu se regăsească astfel de personaje”, a declarat Maia Sandu.

Heidi Hautala, conducătoarea delegaţiei de europarlamentari, a declarat că este decizia lui Vlad Plahotniuc cum îşi reprezintă partidul, precizând că importante au fost discuţiile pozitive despre măsurile întreprinse de noul guvern pentru  implementarea programului de reforme.

Vlad Plahotniuc a anunţat astăzi, pe Facebook, că îşi depune mandatul de preşedinte al partidului. Vlad Plahotniuc le-a propus colegilor din formaţiune să organizeze cât mai curând congresul partidului pentru a alege o nouă conducere şi a aproba un nou program politic. Vlad Plahotniuc a mai scris că nu va candida la acest congres pentru vreo funcţie în partid.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite