Maia Sandu îl cheamă pe Igor Dodon la o dezbatere publică. Ce întrebări are candidata PAS pentru preşedintele ţării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidata PAS în alegerile prezidenţiale din 1 noiembrie, Maia Sandu, îl invită pe Igor Dodon la o dezbatere publică, ce ar urma să aibă loc în perioada 26 - 30 octombrie, asta deşi preşedintele ţării a anunţat că nu va participa la dezbateri electorale în primul tur de scrutin.

„În această campanie, toţi care vor să schimbe lucrurile în R.Moldova îl au ca oponent pe Igor Dodon. De aceea, îl chem pe candidatul Igor Dodon la o dezbatere publică”, a declarat Maia Sandu într-un video publicat pe pagina sa de Facebook.

Maia Sandu a declarat că „cetăţenii au dreptul să cunoască ce a făcut preşedintele în patru ani pentru ei”.

„Să răspundă la întrebările oamenilor: cum a gestionat pandemia? Ce era în sacoşa luată de la Plahotniuc? De ce nu a oferit ajutor oamenilor în situaţia de criză? De ce tinerii continuă să plece din ţară? De ce nu a majorat pensiile şi salariile? De ce preţul la medicamente e mai mare decât în alte ţări? Cum a fost posibil ca preţurile la mâncare să se mărească brusc în pandemie?”, a întrebat Maia Sandu.

Pentru alegerile prezidenţiale din 1 noiembrie au fost înregistraţi opt candidaţi: Renato Usatîi - Partidul Politic Partidul Nostru, Andrei Năstase - Platforma Demnitate şi Adevăr, Tudor Deliu - Partidului Liberal Democrat, Igor Dodon - candidat independent (de facto candidatul PSRM), Violeta Ivanov - Partidul Politic Şor, Maia Sandu - Partidul Acţiune şi Solidaritate, Dorin Chirtoacă - Blocul Electoral UNIREA şi Octavian Ţîcu - Partidul Unităţii Naţionale.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite