Maia Sandu îi cere lui Igor Dodon să respecte limita de viteză şi să nu pună în pericol viaţa oamenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lidera Partidului Acţiune şi Solidaritate, Maia Sandu, sugerează că accidentul rutier în care a fost implicat Igor Dodon duminică, 9 septembrie, ar fi fost provocat chiar de şoferul preşedintelui ţării, pentru că acesta nu ar fi respectat limita de viteză.

„Regret faptul că oamenii au avut de suferit din cauza acestui accident. Concluzia e probabil aceeaşi ca în majoritatea altor accidente - trebuie să respectăm regulile de circulaţie, trebuie să respectăm limita de viteză. În special cei care cred că au obţinut funcţia de la Dumnezeu trebuie să facă acest lucru şi să nu pună în pericol viaţa oamenilor”, a declarat Maia Sandu într-o conferinţă de presă.

În ceea ce ţine de ipoteza lansată de socialişti că nu e vorba de un simplu accident rutier, ci de o tentativă de a-l asasina pe Igor Dodon, Maia Sandu a afirmat că este vorba de „invenţii”.

„Socialiştii au tăiat timp de doi ani frunze la câini şi acum caută un subiect de campanie”, a spus lidera PAS.

Precizăm că, în cadrul emisiunii „Adevărul Live”, deputatul PSRM Vlad Bătrîncea a negat că maşina în care se afla Igor Dodon ar fi încălcat regulile de circulaţie. Totodată, socialistul a accentuat că atât imaginile video, cât şi contextul politic ar demonstra că s-a pus la cale un atentat asupra vieţii preşedintellui ţării.

Igor Dodon a fost transportat duminică la spital, după ce maşina în care se afla s-a răsturnat la Străşeni, când două maşini din coloana sa, într-una dintre ele aflându-se Dodon, unul dintre fiii săi şi mama sa, s-au ciocnit cu un autocamion. 

După ce Igor Dodon a anunţat că „totul este în ordine, fără traumatisme grave” nici la el, nici la membrii familiei sale, ca urmare a accidentului rutier în care a fost implicat duminică, 9 septembrie, la Străşeni, ex-purtătorul de cuvânt al şefului statului Ion Ceban  a venit cu detalii noi pe acest subiect, subliniind că, de fapt, preşedintele a suferit traumatisme la coloana vertebrală.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite