Maia Sandu: CEC şi-a demonstrat deplina complicitate la legalizarea fraudei electorale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comisia Electorală Centrală şi-a demonstrat deplina complicitate la legalizarea fraudei electorale, consolidând astfel regimul anticetăţenesc, a declarat liderul PAS, Maia Sandu, care a pierdut confruntarea electorală cu Igor Dodon în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale.

Într-o postare pe Facebook, politiciana menţionează că CEC a ignorat, în mod cinic, zeci de mii de cetăţeni care nu au putut vota din cauza obstacolelor create tot de autorităţi.

„Contestaţia depusă de noi, precum şi cele depuse de mii de cetăţeni din diasporă la CEC au fost, din nou, neglijate. Aşa cum a procedat anterior şi cu sesizarea privind finanţarea PSRM din Bahamas şi cu cea privind finanţarea ilegală a Partidului Democrat”, mai menţionează Maia Sandu.

Politiciana  susţine că PAS va contesta în justiţie şi la Curtea Constituţională toate încălcările Constituţiei şi ale Codului Electoral.

Comisia Electorală Centrală a totalizat în seara de vineri, 18 noiembrie, rezultatele celui de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale şi l-a declarat câştigător pe candidatul socialiştilor, Igor Dodon.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite