Maia Sandu, la Bucureşti: În R.Moldova este un sentiment de frică şi teroare. Oamenilor li se iau afacerile sau ajung la închisoare pentru că au viziuni diferite

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO privesc.eu
FOTO privesc.eu

În cadrul unor dezbatari organizate la Bucureşti marţi, 22 ianuarie, cu genericul „De la furtul miliardului - la furtul alegerilor”, lidera PAS, Maia Sandu, a declarat că în R.Moldova „nu ne-am simţit niciodată cu o presiune atât de mare din partea autorităţilor”.

„Este un sentiment de frică şi teroare instaurat de către această guvernare. Oamenilor le este frică să vorbească despre partidele pe care le sprijină. Oamenilor le este frică să se implice, oamenilor li se iau afacerile, li se închid afacerile prin intermediul organelor de control iar, uneori, oamenii ajung la închisoare pentru că nu împărtăşesc viziunile politice ale autorităţilor”, a spus Maia Sandu.

Potrivit ei, „resursele administrative sunt folosite enorm şi, în acelaşi timp, se pun presiuni enorme pe toţi cei care sunt angajaţi la stat, dar şi pe oamenii care au mici afaceri sau poate afaceri mai mari, toţi cei care nu se supun ordinelor celor de la guvernare”.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite