Maia Sandu a avut o discuţie la telefon cu secretarul general al NATO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maia Sandu presedinte.md

Preşedintele Maia Sandu a avut o conversaţie telefonică cu secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg. Maia Sandu i-a mulţumit lui Stoltenberg pentru mulţi ani de sprijin şi parteneriat cu Republica Moldova, inclusiv pentru ajutorul de echipament medical pentru a preveni răspândirea infecţiei COVID-19.

„Am accentuat priorităţile mele în calitate de preşedinte, în special lupta împotriva corupţiei, precum şi angajamentul de a depune toate eforturile pentru a construi un stat sigur pentru cetăţeni, dar şi previzibil la nivel internaţional”, a scris Maia Sandu pe Facebook.

Preşedintele ţării a menţionat că Republica Moldova are nevoie atât de o politică externă activă, cât şi de proiecte de cooperare concrete cu partenerii noştri externi. 

„Rolul acestor parteneriate este să aducă beneficii cetăţenilor Republicii Moldova, să fortifice instituţiile statului, astfel încât Republica Moldova să devină un stat democratic, cu instituţii funcţionale şi un factor de stabilitate în regiune”, a mai spus Maia Sandu.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite