Maia Sandu: Astăzi am avut o convorbire telefonică cu preşedintele Iohannis. Voi face o vizită oficială la Bucureşti în 2 iulie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO gov.md
FOTO gov.md

Premierul Republicii Moldova, Maia Sandu, a anunţat că miercuri a avut o convorbire telefonică cu preşedintele Klaus Iohannis, care a invitat-o să facă o vizită oficială la Bucureşti în 2 iulie.

„Astăzi am avut o convorbire telefonică cu Preşedintele României, Klaus Iohannis. I-am mulţumit Preşedintelui Iohannis pentru sprijinul constant acordat de România cetăţenilor din Republica Moldova. Am discutat despre necesitatea avansării în implementarea proiectelor comune dintre România şi Republica Moldova. Preşedintele Iohannis ne-a asigurat de susţinerea domniei sale şi a României în procesele de integrare europeană a ţării noastre”, a scris Maia Sandu pe pagina sa de Facebook.

Premierul Republicii Moldova îi mulţumeşte preşedintelui Iohannis pentru invitaţia de a face o vizită la Bucureşti.

„Îi mulţumesc Preşedintelui Iohannis pentru invitaţia de a întreprinde o vizită oficială la Bucureşti pe 2 iulie. După vizita la Bucureşti, mă voi afla într-o vizită oficială la Bruxelles pe 4 iulie”, precizează Maia Sandu.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite