Maia Sandu: Acum un an, nu am recurs la metode nedemocratice de dragul câştigului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO protv.md
FOTO protv.md

La un an de la alegerile care l-au făcut pe Igor Dodon preşedinte al Republicii Moldova, contracandidata acestuia, Maia Sandu, scrie într-un comentariu pe Facebook că, acum un an, s-a dus o luptă nedreaptă, însă nu a recurs la arme şi metode nedemocratice de dragul câştigului. Maia Sandu spune că partidul pe care îl conduce este şi astăzi, aşa cum a pornit atunci, sincer în dorinţa de a schimba lucrurile în Republica Moldova, transmite IPN.

„Datorită cetăţenilor, PAS există şi continuă efortul de readucere a normalităţii în Moldova, de readucere a bunului-simţ în clasa politică, în ciuda abuzurilor constante din partea guvernării şi a încercărilor nedemocratice de a opri schimbarea. Responsabilitatea noastră este în faţa oamenilor, nu în faţa unor grupuri de interese, şi vom continua să reprezentăm interesele oamenilor”, a comentat Maia Sandu.

Lidera PAS mai spune că încrederea pe care i-au oferit-o cei peste 766 de mii de oameni la 13 noiembrie 2016 a fost pentru visul unei Moldove a bunăstării. Maia Sandu a amintit că aproape 120 de mii de cetăţeni din afara ţării au ieşit la vot, mobilizându-se, parcurgând sute şi mii de kilometri, pentru că încă mai cred în Republica Moldova, în şansa de a trăi mai bine.

În urma turului II de scrutin prezidenţial, din 13 noiembrie 2016, Igor Dodon a acumulat 52,11% din voturi, iar Maia Sandu – 47,89%.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite