Maia Sandu: Alina Russu este proprietară la „Novosti Moldova”, cei care au răspândit minciuna cu migranţii sirieni

Maia Sandu: Alina Russu este proprietară la „Novosti Moldova”, cei care au răspândit minciuna cu migranţii sirieni

FOTO colaj

Preşedintele Partidului Acţiune şi Solidaritate, Maia Sandu, afirmă că şefa Comisiei Electorale Centrale, Alina Russu, este proprietara portalului de ştiri „Novosti Moldova”. Site-ul care ar fi răspândit ştirea despre 30 de mii de migranţi sirieni, care urmau să vină în Moldova dacă Sandu ajungea preşedinte.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Preşedintele Comisiei Electorale Centrale, Alina Russu, are o afacere în domeniul media. Conform declaraţiei de avere din 2015, ea este proprietara site-ului de ştiri Novosti Moldova. 

Pe 26 octombrie acest site răspândea într-o veselie minciuna despre migranţii sirieni. În înţelegerea Preşedintelui CEC, urmaşă demnă a lui Voronin, defăimarea unui concurent electoral şi dezinformarea cetăţenilor contribuie la asigurarea unor alegeri „libere şi corecte”, se arată într-o postare a Maiei Sandu pe pagina de Facebook.

Solicitată de Agora.md, Alina Russu a declarat că nu mai deţine acest portal de ştiri de la începutul anului 2016 şi că nu cunoaşte cine este noul propietar. Totodată, ea a subliniat că nu are nicio legătură cu ştirea dată.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările