Lupta sloganurilor electorale. După socialişti, şi liberalii promit că în Chişinău „va fi mai bine”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Panoul electoral al PSRM FOTO Alexandru Tarlev
Panoul electoral al PSRM FOTO Alexandru Tarlev

Partidul Liberal şi-a lansat sloganul pentru alegerile locale din acest an. Astfel, pe mai multe panouri publicitare din municipiul Chişinău a putut fi observată de dimineaţă formula „Va fi mai bine... în Uniunea Europeană”.

Socialiştii deja au acuzat PL de plagiat. Amintim că sloganul PSRM din această campanie este „Va fi mai bine...”. Panourile cu acesta au apărut în Chişinău la scurt timp după anunţarea oficială a candidatului pentru funcţia de primar al capitalei.

„Va fi mai bine în toată ţara, dacă la conducerea statului şi a Chişinăului vor veni oameni profesionişti, care să muncească pentru cetăţeni şi oameni. Să nu se preocupe mai mult de problemele proprii, decât de cele ale statului”, a declarat pentru Adevărul Moldova, Zinaida Grecianîi.

Într-un interviu pentru Adevărul Moldova, actualul edil, Dorin Chirtoacă a ironizat pe seama sloganului PSRM: „Toate la timpul lor, vom anunţa atunci când va fi făcută lansarea oficială a Partidului Liberal în campanie. Cât ţine de „Va fi mai bine...”, este asemănător cu sloganul dlui Traian Băsescu, de la prezidenţialele din anul 2004 - „Să trăiţi bine!”, acesta din urmă fiind mai concret şi mai accentuat. Sau, cine ştie, poate le-a plăcut şi l-au preluat, dar şi cu nişte puncte de suspensie”.

slogan electoral PL

Panoul electoral al PL FOTO Alexandru Tarlev

Amintim că duelul dintre PL şi PSRM, la nivel de slogane electorale, a mai avut un episod. În electorala din anul 2011, Igor Dodon candida la funcţia de primar al Chişinăului din partea PCRM. Atunci pe panouri era scris: „Vrem să ne mândrim cu oraşul nostru. Soluţia?”. Liberalii au venit cu replică: „Vrem administraţie competentă. Soluţia? Schimbarea până la capăt!”.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite