Ludovic Orban, invitat la Chişinău de către premierul Ion Chicu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Ion Chicu l-a felicitat pe omologul său român, Ludovic Orban, cu ocazia Zilei Naţionale a României, urându-i „cele mai cordiale felicitări şi urări de sănătate, pace şi prosperitate”, transmite IPN.

Premierul moldovean şi-a exprimat aprecierea pentru dinamica dialogului politic bilateral  şi evoluţiile înregistrate pe dimensiunea economică şi socială a cooperării dintre cele două ţări.

„Multitudinea proiectelor strategice implementate cu sprijinul financiar din partea Guvernului de la Bucureşti şi crearea recentă a Departamentului privind relaţia cu Republica  Moldova confirmă elocvent că ţara mea continuă să rămână o prioritate de prim rang pentru autorităţile României”, a remarcat Ion Chicu, într-o scrisoare transmisă premierului român.

Prim-ministrul a mulţumit pentru toate manifestările de implicare şi sprijin de care Moldova s-a bucurat în cadrul Parteneriatului Strategic bilateral pentru integrare  europeană a Republicii Moldova şi l-a invitat pe Ludovic Orban la Chişinău într-o perioadă convenabilă dânsului.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite