Litvinenco, despre candidatura Marianei Durleşteanu la funcţia de premier: „O încercare de renaştere a binomului criminalo-oligarhic”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sergiu Litvinenco

Deputatul PAS Sergiu Litvinenco a declarat că, dacă Mariana Durleşteanu va fi votată în funcţia de prim-ministru, acest lucru va însemna un potenţial Guvern „Dodon-Plahotniuc 2”.

„Dodon a minţit a miia oară anul acesta, a tras de timp ca sa adânceasca criza şi acum deschis trece de partea corupţiei mari. Un potenţial Guvern Durleşteanu este Guvernul Dodon-Photniuc 2 şi o încercare de renaştere a binomului criminalo-oligarhic”, a declarat Sergiu Litvinenco într-o postare pe Facebook.

Liderul PAS, Igor Grosu, a afirmat de la tribuna Parlamentului că niciun partener de dezvoltare nu va discuta cu Guvernul Durleşteanu.

Liderul PSRM, Igor Dodon, a anunţat joi, 11 februarie, că socialiştii o propun pe Mariana Durleşteanu la funcţia de prim-ministru, pentru a pune capăt crizei politice, despre care Igor Dodon spune că este provocată de preşedintele Maia Sandu, şi pentru a asigura guvernarea ţării până la organizarea alegerilor parlamentare anticipate. 

Imediat după anunţul lui Igor Dodon, deputaţii controlaţi de Ilan Şor au comunicat că sunt gata să sprijine această iniţiativă, ceea ce înseamnă ca există suficiente voturi ca Mariana Durleşteanu să fie noul prim-ministru al Republicii Moldova.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite