Lista electorală a Partidul „Şor” pentru alegerile parlamentare din 11 iulie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deputatul fugar Ilan Şor FOTO EPA/EFE Doru Dumitriu
Deputatul fugar Ilan Şor FOTO EPA/EFE Doru Dumitriu

Partidul „Şor” a publicat lista de candidaţi pentru alegerile parlamentare din 11 iulie. Cap de listă este liderul formaţiunii, Ilan Şor, urmat de vicepreşedintele formaţiunii, Marina Tauber, şi de Vitalie Balinschi. Următorii pe listă sunt Denis Ulanov, Petru Jardan şi Reghina Apostolova, transmite IPN.

Într-un live pe Facebook, liderul formaţiunii, Ilan Şor a declarat că pe listele electorale ale formaţiunii se regăsesc profesionişti, „oameni care merg în Parlament nu pentru fotolii, ci pentru a lucra, oameni care au obţinut ceva în viaţă şi pot arăta rezultat”.

Ilan Şor a precizat că ajunşi în Parlament, deputaţii vom mări bugetul, din contul căruia ulterior vor fi implementate măsuri sociale, precum mărirea pensiilor, salariilor din sectorul de stat.

„Vreau ca pensionarii sa-şi ajute nepoţii, nu invers, cum e acum. Vreau ca cetăţenii să se întoarcă acasă, iar noi să le oferim locuri de muncă. Vreau să construim drumuri de dimineaţă până dimineaţă” a declarat Ilan Şor.

În urma tragerii la sorţi, formaţiunea condusă de Ilan Şor s-a poziţionat pe locul patru în buletinul de vot. Prezentă la Comisia Electorală Centrală, Marina Tauber a declarat că partidul său intră în competiţia electorală cu o echipă de oameni profesionişti.

Comisia Electorală Centrală decide înregistrarea sau neînregistrarea concurenţilor electori în termen de şapte zile din data depunerii actelor. Pentru  fiecare candidat campania electorală începe din momentul înregistrării în cursă.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite