Lipsă de cvorum la şedinţa Consiliului Municipal Chişinău

Lipsă de cvorum la şedinţa Consiliului Municipal Chişinău

FOTO IPN

Şedinţa Consiliului municipal Chişinău programată pentru astăzi, 30 august, nu a avut loc din cauza lipsei de cvorum. Din 51 de consilieri aleşi în sală erau prezenţi doar 18. Primarul interimar al capitalei, Nistor Grozavu, a declarat că printr-o dispoziţie suplimentară, după acceptul tuturor fracţiunilor, va fi stabilită o nouă dată a şedinţei, transmite IPN.

Ştiri pe aceeaşi temă

Nistor Grozavu a spus că pe ordinea de zi a şedinţei de astăzi a CMC erau chestiuni ce trebuiau examinate de urgenţă. Acestea se referă la un acord de împrumut, iar pentru faptul că nu încep lucrările la proiectul vizat municipalitatea esAte taxată zilnic. Totodată, în lipsa votului consilierilor municipali nu poate fi instalată staţia de epurare la gunoiştea din strada Uzinelor.

Consilierii liberali au condamnat gestul iresponsabil al consilierilor din PSRM şi PPEM, care nu s-au prezentat la şedinţă, cu toate că erau prezenţi în birourile fracţiunilor din cadrul Primăriei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările