Liliana Palihovici şi-a depus mandatul de deputat: Politica din Moldova nu are valori, doar interese înguste VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO arhivă
FOTO arhivă

Liliana Palihovici, deputat PLDM şi vicepreşedinte al Parlamentului, a anunţat vineri, 28 aprilie, la finalul şedinţei Legislativului, că îşi depune mandatul de deputat, fiind dezamăgită de politica moldovenească.

„Vreau public să-mi cer scuze de la oamenii care astăzi, pe bună dreptate, au toate motivele să manifeste cel puţin dezaprobare faţă de clasa politică. Personal eu am încercat să fac tot posibilul ca lucrurile să fie altfel. În acest sens, vreau să anunţ că îmi încetez acticitatea mea parlamentară, îmi depun mandatul, Totodată, vreau să mulţumesc colegilor mei din fracţiune pentru străduinţa şi efortul pe care l-am depus împreună în speranţa că vom face în Republica Moldova ţara de care oamenii vor vrea să-şi lege viitorul”, a declarat Liliana Palihovici.

Ea a adăugat că regretă că PLDM, în primii doi ani de la alegerile parlamentare din 2014, nu a reuşit să-şi îndeplinească o bună parte din angajamentele sale.

„Aceasta a fost şi din cauza traseimsului şi trădărilor. Cu 23 de voturi ai o altă putere de decizie decât cu şase-şapte câte au rămas”, a subliniat Palihovici.

Preşedintele Parlamentului, Andrian Candu, s-a arătat surprins de gestul parlamentarei, dar i-a mulţumit pentru activitatea sa de deputat.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite