Liderii Coaliţiei Pro-europene vor organiza o acţiune de amploare în Piaţa Marii Adunări Naţionale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Lupu, liderul PLDM şi Vlad Filar, liderul PLDM FOTO: Arhivă
Marian Lupu, liderul PLDM şi Vlad Filar, liderul PLDM FOTO: Arhivă

Anunţul a fost făcut de liderul PD, Marian Lupu, şi de preşedintele PLDM, Vlad Filat, în cadrul unei emisiuni de la PublikaTV.

Potrivit politicienilor, acţiunea va fi organizată de toate cele trei component ale Coaliţiei Pro-europene şi va avea loc pe 3 noiembrie în Piaţa Marii Adunări Naţionale din centrul Chişinăului.

„Mulţi oameni erau indignaţi de debandada PCRM şi voiau contramanifestaţii. Am spus «nu» pentru că sunt principii foarte periculoase. Mulţi cetăţeni vor o platformă pentru susţinerea cursului european al Republicii Moldova. Nu va fi o acţiune îndreptată împotriva cuiva sau a ceva. Va fi o acţiune în susţinerea viitorului acestei ţări, a progresului, a modernizării“, a declarat Marian Lupu pentru PublikaTV.

Iniţiativa a fost confirmată şi de liderul PLDM. „Vom organiza o acţiune pentru o Moldovă europeană, unde oamenii vor veni să îşi expună punctul de vedere privind viitorul ţării. Nu vor veni cu tobe, cu injurii sau cu agresivitate, ci cu zâmbete. Această manifestare este necesară. Vom fi mulţi. Foarte mulţi. Această acţiune va fi organizată în comun. Mă refer la partide şi la oameni de bună credinţă“, a explicat Vlad Filat.

Ieri, în cadrul protestelor organizate de PCRM, deputatul Iurie Muntean a anunţat că în noiembrie formaţiunea va  organiza marşuri de protest de mare anvergură împotriva actualei guvernări a ţării.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite