Liberalul Iurie Dârda părăseşte partidul: „Voi fi deputat independent”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO protv.md
FOTO protv.md

Deputatul Partidului Liberal Iurie Dârda a anunţat miercuri, 6 septembrie, că părăseşte formaţiunea condusă de Mihai Ghimpu. Politicianul şi-a motivat decizia prin faptul că, în ultima vreme, ar fi fost supus unei campanii de denigrare.

„După o campanie intensivă de denigrare din ultima perioadă a imaginii mele şi celor apropiaţi mie, cu implicarea directă şi indirectă a unor persoane din anturajul meu, vreau să vă comunic că din aceste considerente nu-mi doresc ca prin intermediul persoanei mele aceste acţiuni să se răsfrângă şi la denigrarea imaginii formaţiunii politice din care fac parte şi să împiedice la dezvoltarea strategiilor de menţinere a cursului europian pe care şi la propus Partidul Liberal”, a menţionat Iurie Dârda pe pagina sa de Facebook.

Acesta susţine că va rămâne deputat independent şi se va conduce de promisiunile făcute cetăţenilor în perioada preelectorală: „pentru care alegătorii mi-au dat mandat în Parlamentul Republicii Moldova, promovând integrarea europeană şi valorile democratice”.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite