Liberalii îl propun pe Ion Cebanu la funcţia de şef al Agenţiei Moldsilva

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Cebanu a părăsit postul de ministru al Tineretului şi Sportului pentru funcţia de şef la „Moldsilva“.
Ion Cebanu a părăsit postul de ministru al Tineretului şi Sportului pentru funcţia de şef la „Moldsilva“.

Fostul ministru al Tineretului şi Sportului este înaintat de Partidul Liberal pentru şefia Agenţiei Moldsilva, în locul lui Ion Lupu, care a demisionat din această poziţie pe 30 ianuarie.

Fostul ministru al Tineretului şi Sportului Ion Cebanu urmează să fie propus Guvernului pentru poziţia de director al Agenţiei Moldsilva. Decizia a fost luată astăzi, în timpul Consiliului Republican al Partidului Liberal.

Cebanu a demisionat din fotoliul de ministru joia trecută, cererea acestuia fiind aprobată în cadrul ultimei şedinţe de Guvern.  

„S-a mai discutat pe această temă. Acum e o decizie clară în acest sens. Nu e vorba de a vrea sau nu, este o funcţie de administrare. Cred căva fi o experienţă bună. Orice domeniu este unul nou şi cred că voi face faţă“, a declarat Cebanu.

Această candidatură vine la 11 zile de când Ion Lupu şi-a dat demisia din poziţia de şef al Agenţiei Moldsilva, ca urmare a scandalului privind vânătoarea ilegală din Pădurea Domnească petrecută anul trecut, pe 25 ianuarie, care s-a soldat cu moartea omului de afaceri Sorin Paciu.

„Nu sunt vânător şi nu am mers niciodată la o partidă de vânătoare. Dar asta nu înseamnă că voi interzice vânătoarea în Pădurea Domnească“, a mai spus Cebanu.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite