Liberalii au început campania electorală pentru referendumul din 19 noiembrie. Ghimpu: Oraşul are nevoie de un primar cu viziuni europene şi unioniste

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Partidul Liberal a început campania electorală pentru referendumul din 19 noiembrie, în care liberalii solicită cetăţenilor să boicoteze referendumul ce ar putea duce la demiterea primarului Dorin Chirtoacă din funcţie. Liderul formaţiunii, Mihai Ghimpu, s-a întâlnit marţi, 24 octombrie, cu lucrătorii Spitalului Clinic Municipal „Sfânta Treime”, dar şi cu profesorii şi elevii Liceului Teoretic „Liviu Deleanu”.

„Lupta aceasta este una strict politică, Dodon şi socialiştii au pierdut de trei ori în faţa lui Dorin Chirtoacă, de aici vine toată supărarea. Urmăriţi activitatea lui Dorin Chirtoacă din 2007, până în prezent şi veţi vedea că socialiştii de azi, care până ieri se numeau comunişti, nu au venit cu niciun proiect pentru dezvoltarea Chişinăului, doar scandaluri şi piedici puse Primarului General. De aceea, vă îndemn, să boicotaţi acest referendum ilegal”, a subliniat Mihai Ghimpu, potrivit unui comunicat de presă al PL.

Mihai Ghimpu a menţionat că cele 9 milioane de lei pentru referendum, „reprezintă un moft şi ne dezvăluie adevărata faţă a socialiştilor, care sunt gata la orice, doar să-şi atingă scopurile şi să facă pe plac stăpânilor de la Kremlin”.

„Eu şi Dumneavoastră conştientizăm că democraţia în Republica Moldova este în pericol. PSRM nu cunoaşte ce înseamnă stat de drept şi respectarea legii. Au umblat cu gardurile în spate, blocând proiecte de modernizare a Chişinăului şi terorizând agenţii economici. Au mers cu buldozerul peste Codul Electoral, iar acum vin şi o fac pe sfinţii”, a spus liberalul 

„El a mai adăugat că „Chişinăul a fost şi rămâne a fi busola, care ne arată direcţia, care nu poate fi alta decât cea europeană şi românească, iar pentru aceasta, oraşul nostru are nevoie de un primar cu viziuni europene şi unioniste”.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite