Liberalii anunţă că procurorii au deschis un dosar penal pe numele Silviei Radu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicepreşedintele PL Valeriu Munteanu a anunţat marţi, 26 decembrie, că Procuratura Generală a deschis un dosar penal „pe faptul săvârşirii de către Silvia Radu a infracţiunii de uzurpare de calităţi oficiale şi a infracţiunii de samavolnicie”.

„Cel mai probabil liderul PD (Vlad Plahotniuc) doreşte astfel să curme rapid periplul dezonorant al Silviei Radu la primăria Chişinău, dar mai ales doreşte să transmită un mesaj puternic către armata sa de funcţionari şi funcţionăraşi care au acceptat să reprezinte Partidul Democrat în diferite calităţi oficiale, iar acum târâie prin noroaie „obrazul” partidului”, a declarat Valeriu Munteanu pe pagina sa de Facebook.

Potrivit liberalului, Partidul Democrat i-a pus la dispoziţia Silviei Radu „toată infrastructura administrativă a statului şi resurse fără limită, i-a delegat consilieri de tot felul”. 

„Cu barbă şi fără barbă, care vorbesc limba română şi care nu vorbesc limba română, cu cetăţenie a Republicii Moldova şi fără cetăţenie, dar se vede că omul nu se poate ridica la înălţimea de neatins a funcţiei, ori stigmatul popular de impostor şi uzurpator reprezintă un zăgaz de netrecut”, a subliniat vicepreşedintele PL.

Amintim că Valeriu Munteanu a semnat miercuri, 29 noiembrie, un denunţ la Procuratura Generală pe numele primarului interimar al Capitalei, Silvia Radu. Acesta a acuzat-o de uzurparea puterii locale şi a solicitat oamenilor legii să deschidă un dosar penal.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite