Iurie Leancă: Gofman nu este decât un instrument folosit de unii pentru a face astfel de declaraţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
iurie leanca

Preşedintele Partidului Popular European, Iurie Leancă, reacţionează după ce un fost ofiţer al CNA a declarat că Leancă va fi urmatorul arestat, în dosarul fraudelor bancare.

„Despre iminenta mea arestare, despre care vorbesc toţi cui nu-i este lene în această ţară, vreau să spun o chestiune simplă – nu am de ce să mă tem, nu am de ce să mă ascund”, a menţionat Iurie Leancă.

Fostul premier spune că, îndată ce a plecat din PLDM, a fost mereu denigrat, însă după desemnarea sa în calitate de candidat la funcţia de preşedinte de către PPEM, atacurile au devenit şi mai calomnioase. 

Leancă susţine că atacurile vin inclusiv şi din partea unor aşa-zişi parteneri politici, cu care discută despre un candidat comun la prezidenţiale, însă a refuzat să spună despre cine este vorba.

Politicianul a subliniat faptul că fostul director-adjunct al Serviciului de prevenire şi combatere a spălării banilor, Mihail Gofman, a fost concediat la insistenţa lui, în anul 2014.

„Vor mai fi treziţi din somn amnezic şi alte personaje”, a încheiat Leancă.


Amintim că Iurie Leancă a susţinut un briefing de presă marţi, 28 iunie, ca reacţie la acuzaţiile aduse de Gofman, precum că, Leancă urmează a fi arestat, pentru fraudarea sistemului bancar.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite