Iurie Leancă: E nevoie de un cuvânt mult mai puternic spus de Bucureşti. Ponta: Sper să se îndure şi PSD - ALDE să continue proiectele începute în Moldova

Iurie Leancă: E nevoie de un cuvânt mult mai puternic spus de Bucureşti. Ponta: Sper să se îndure şi PSD - ALDE să continue proiectele începute în Moldova

Iurie Leancă FOTO gov.md

Fostul premier moldovean Iurie Leancă, liderul Partidului Popular European din Moldova, a declarat duminică, în conferinţa de presă a Pro România, câ în contextul campaniei electorale din Republica Moldova, forţe interne şi externe încearcă să manipuleze cu privire la istorie şi a apreciat că „e nevoie de un cuvânt mult mai puternic spus de Bucureşti“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cu această ocazie, preşedintre Pro România Victor Ponta a cerut PSD-ALDE să continue proiectele începute în R. Moldova.
 
"Suntem în plină campanie electorală în Republica Moldova.Din păcate, forţe interne, mă refer la socialiştiI susţinuţi de cei din afară, continuă să manipuleze despre istoria noastră, despre rolul României şi pe acest motiv e nevoie de un cuvânt mult mai puternic spus de Bucureşti fiindcă doar prin astfel de investiţii cotribuim la crearea acestei integrări naţionale a românilor.i", a declarat Leancă în conferinţa de presă a Pro România.
 
În acest context, liderul Pro România Victor Ponta  a spus că speră să “se îndure şi PSD şi ALDE şi să continue proiectele începute de PSD şi ALDE în Republica Moldova”.
 
Şi fostul premier MIhai Tudose, care a părăsit recent PSD în favoarea Pro România, a arătat că în ultimul an România nu a ajutat Republica Moldova în niciun fel.
 
Pro România şi Partidul Popular European din Moldova au un Acord de Colaborare şi Parteneriat pentru integrarea naţională a românilor de pe ambele maluri ale Prutului.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările