Iurie Leancă a adresat un mesaj de felicitare salariaţilor din Moldova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul interimar a adresat un mesaj de felicitare salariaţilor din Republica Moldova FOTO Adevarul
Premierul interimar a adresat un mesaj de felicitare salariaţilor din Republica Moldova FOTO Adevarul

Prim-ministrul interimar al Republicii Moldova, Iurie Leancă, a adresat un mesaj de felicitare salariaţilor cu ocazia Zilei Internaţionale a Muncii. Oficialul a declarat cu această ocazie că Guvernul îşi propune cooperarea cu partenerii sociali, promovarea unei politici coerente în domeniul muncii şi asigurarea condiţiilor pentru a edifica o piaţă de muncă modernă.

Potrivit unui comunicat de presă al Guvernului, premierul interimar a mai spus că poporul Republicii Moldova este muncitor şi harnic, iar sărbătoarea muncii este un bun prilej pentru a-şi reitera respectul faţă de oamenii muncii, dar şi angajamentul ferm de a asigura un nivel înalt de bunăstare cetăţenilor Republicii Moldova, transmite IPN.

„Cu prilejul Zilei Internaţionale a Muncii, adresez sincere felicitări cetăţenilor Republicii Moldova, care muncesc atât pe meleagurile natale, cât şi peste hotarele ţării, asigurând astfel dezvoltarea Republicii Moldova. Vă urez tuturor noi realizări, pace în casele voastre şi succese în munca asiduă pentru viitorul Republicii Moldova”, a menţionat Iurie Leancă în mesajul de felicitare.

Oficialul a mai spus că, pentru realizarea obiectivelor propuse, se întreprind măsuri în perfecţionarea cadrului normativ şi legislativ al Republicii Moldova.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite