Ion Terguţă, despre participarea la alegeri: Nu a fost luată o decizie finală

Ion Terguţă, despre participarea la alegeri: Nu a fost luată o decizie finală

FOTO IPN

Candidatul blocului ACUM DA PAS pentru circumscripţia uninominală numărul 17 Nisporeni la alegerile parlamentare din 24 februarie, Ion Terguţă, spune o decizie finală cu privire la participarea sa repetată la alegerile parlamentare noi din 20 octombrie nu a fost deocamdată luată.

Solicitat de IPN, Ion Terguţă a declarat că, potrivit procedurilor interne ale partidelor, sunt întrebate mai întâi organizaţiile din teritoriu, care luni, 12 august, au luat o decizie, pe care au transmis-o la Chişinău. 

„Această decizie va fi discutată în cadrul Birourilor Politice, după care în Consiliile Politice Naţionale ale celor două partide şi se va lua o decizie finală”, a spus Ion Terguţă.

La alegerile parlamentare din 24 februarie, Ion Terguţă s-a situat pe locul doi, acumulând 5.311 voturi, faţă de 20.926 cât a acumulat contracandidatul său, Vlad Plahotniuc, fost lider al PDM. Ultimul şi-a depus mandatul de deputat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: